Din kurv (0)

Trine

Passioneret yogini (E-RYT 500+) med speciale i kvinders trivsel

Trines første møde med yogaen var under et traineeophold i New York i 2000 i forbindelse med hendes cand. merc. studier. Et møde der udviklede sig til en sand livspassion. Inden Trine valgte yogavejen på fuldtid, arbejdede hun med international marketing og PR for et dansk designfirma og havde en omfattende rejseaktivitet. Derfor ved hun godt, hvad det vil sige at jonglere et moderne travlt kvindeliv. 

Trine har specialiseret sig i en feminin tilgang til yogaen, hvor fokus i højere grad er på den indre oplevelse, på at tune ind på sig selv og på at styrke krop og sind. Hendes tilgang til yoga er let tilgængelig, og det går på ingen måde ud på at presse kroppen ud i ekstreme stillinger. Udover ugentlige hold, workshops, retreats og teacher trainings er Trine også mentor for kommende yogalærere (one-on-one og via Skype).

Trine har undervist i yoga & meditation siden 2008 og har mere end 2000+ timers yogauddannelse bag sig. Hun har tilegnet sig en stor viden om hvordan yoga og meditation kan anvendes til at gavne kvindekroppen - hormoner, -psyke og -helse - i de forskellige faser af en kvindes liv fra første menstruation til fertilitet, graviditet, fødsel, nybagt mor, karrierekvinde med-mange-bolde-i-luften til menopause. 

Hendes primære lærere er Sarah Powers & Tias Little som begge er fra USA. Sarah Powers, Insight Yoga Institute, er Trines personlige mentor, og hun har taget 750+ timers uddannelse med hende i Yin Yoga, Slow Flow Yoga og Mindfulness Meditation. I 2014 blev Trine ”Endorsed Insight Yoga Teacher” som den første og eneste i Skandinavien. Derudover følger hun Tias Little’s 500 timers Prajna Yoga program, fordi han har en eminint forståelse for yogaens mange lag og anatomi i bevægelse, og hos ham har Trine lært at læse kroppe og deres forskellige behov.

Trines fordybelse i yogaens fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle aspekter fortsætter. Flere gange årligt er hun i udlandet for at deltage på uddannelser og retreats som en vigtig del af egen videre udvikling. Både til personlig refleksion og som professionel fordybelse, så hun fortsat kan udvikle mig som underviser og fortsætte med at inspirere kvinder på deres vej.

 

Idarose

Certificeret yogalærer med Gravid- og Efterfødselshold

Idarose er en sand yoganista, der har dyrket yoga i rigtig mange år. Hun blev yogalærer, fordi yoga gør hende glad i både krop og sjæl, og den oplevelse elsker hun at formidle videre i sin undervisning. Idarose er mor til to piger og med hjælp fra yogaen, lærte hun sin krop at kende på ny efter fødslen: En ny stærk mor-krop!

 

Cecilie

Certificeret yogalærer med Gravid- og Efterfødselshold

Kimen til Cecilies interesse for yoga blev lagt allerede fra barnsben, hvor hun lavede yoga med sin mor hjemme i stuen. I sit voksenliv uddannede Cecilie sig til yogalærer, og hun er optaget af, hvordan yoga kan hjælpe os til at skabe balance i vores kvindeliv. Hun elsker at guide kvinder ind et mere feminint flow med større nærvær både på og uden for yogamåtten.

Privat er hun gift med Simon, og sammen har de to børn, Villads og Noel.

 

Anne-Mette

Certificeret Yogalærer (RYT200) samt Gravid- & Efterfødselsyogalærer.

Anne-Mette startede med at lave yoga, da hun var blevet mor første gang. Nu er hun mor til tre frække unger, og hun har dermed selv haft muligheden for at opleve både gravid- og efterfødselsyogaens virkning på og i egen krop. En oplevelse hun brænder for nu at give videre til andre kvinder. Hun har nemlig undervejs uddannet sig til yogalærer med speciale i Gravid- og efterfødselsyoga.

 

 

Gitte

Certificeret Yogalærer (RYT200)
 
Gitte er en empatisk og meget nærværende underviser, og hun brænder for at dele sin passion for yoga med dig.

 

 


 


 


 

Rosenvængets Allé 7B 2100 København Ø, Danmark

Vi modtager...