Din kurv (0)

Velkommen til – vi glæder os til at møde dig!

Første gang du ønsker at tilmelde dig en aktivitet eller købe et produkt hos Yogini Yoga, vil du inden købet kan gennemføres, blive bedt om at oprette en profil. Disse oplysninger er til internt brug for at kunne servicere dig bedst muligt og vil selvfølgelig ikke blive delt med nogen andre.

Skulle et yogaforløb, workshops eller retreats blive aflyst, får køber det fulde indbetalte beløb retur. Aflyses en undervisningsgang i et forløb, bliver den erstattet med en ny dato.

Bookingbetingelser for yogahold

Tilmelding er nødvendig til alle yogahold. Du tilmelder dig via vores online bookingsystem.

Du får automatisk en bekræftelse på din booking pr. mail og et par dage før opstart, modtager du en velkomstmail med praktisk information.

Tilmelding er personlig, bindende og refunderes ikke, medmindre der er venteliste - så får du refunderet kursusafgiften dog minus et administrationsgebyr på 250 kr. Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op til undervisning. Er der en enkelt gang, du ved, at du bliver forhindret i at deltage, kan du aftale nærmere med os om at indhente den tabte gang på et af de andre yogahold - givet at der er plads - inden for den periode, hvor du er tilmeldt. Dette aftales før opstart ved at sende os en mail.

Bookingbetingelser for One-to-One

Tilmelding er nødvendig til alle one-to-one timer. Du kan booke en tid ved at sende os en mail på: info@yogini.dk

Du bekræfter den aftalte tid ved at betale for sessionen via vores online bookingsystem. Du modtager automatisk en bekræftelse på din booking pr. mail.

Køb af individuelle sessioner er bindende og skal benyttes inden 12 mdr. fra købsdato. Du kan ændre din tid op til 48 timer inden din aftale. Typisk foregår one-to-one sessionerne i vores yogastudie i København eller Taarbæk. Hvis du vælger at tage en session over telefon eller Skype, er du ansvarlig for at have en velfungerende telefon- eller internetforbindelse.

Bookingbetingelser for workshops

Tilmelding er nødvendig til alle workshops. Du tilmelder dig via vores online bookingsystem.

Du får automatisk en bekræftelse på din booking pr. mail og et par dage før opstart, modtager du en velkomstmail med praktisk information.

Tilmelding er personlig, bindende og refunderes ikke, medmindre der er venteliste - så får du refunderet kursusafgiften dog minus et administrationsgebyr på 250 kr. Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op.

Bookingbetingelser for retreats

Tilmelding er nødvendig til alle retreats. Du tilmelder dig via vores online bookingsystem og umiddelbart efter din betaling modtager du en bekræftelse på din booking pr. mail.

Tilmelding er personlig, bindende og refunderes ikke, medmindre der er venteliste - så får du refunderet kursusafgiften dog minus et administrationsgebyr på 10%. Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op til undervisningen. Skulle du blive syg eller på anden måde blive forhindret i at deltage på retreatet, du er tilmeldt, er du velkommen til at give din plads til en anden, bare du giver os besked om dette pr. mail med navn og kontaktinformation på vedkommende senest dagen før retreatets opstart.

Bookingbetingelser for uddannelser

Tilmelding er nødvendig til alle uddannelser afholdt af Yogini Yoga. Du tilmelder dig via vores online bookingsystem.

Du får automatisk en bekræftelse på din booking pr. mail.

Tilmelding er personlig, bindende og refunderes ikke, medmindre der er venteliste - så får du refunderet kursusafgiften dog minus et administrationsgebyr svarende til depositum. Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op.

Købsbetingelser for gavekort

Gavekortet kan både bruges til yogaforløb, workshops, retreats og køb af produkter. Det er ikke muligt at ombytte gavekortet til kontanter.

Du indløser gavekortet ved at sende en mail til: info@yogini.dk. så hjælper vi dig med at booke en plads på et hold/workshop/retreat eller med at købe et af vores fysiske produkter.

Rosenvængets Allé 7B 2100 København Ø, Danmark

Vi modtager...