Din kurv (0)

English version

Samtlige priser på fysiske produkter er inklusive moms. Yogaundervisning er momsfritaget. Der tages forbehold for trykfejl.
Fysiske varer sendes fragtfrit i både Danmark, Norden og udenfor Europa

1. Leveringstid

Leveringstiden for fysiske varer er normalt 1-6 hverdage fra bestillingsdatoen; Der tages forbehold for udsolgte varer. Forsinkelse af leverance bedes du meddele via e-mail 7 til 20 dage efter bestillingen. Ved forsinkelse af leverance har du ret til at hæve købet.

2. Bekræftelse
Når vi har modtaget din bestilling sender vi umiddelbart efter en bekræftelse via e-mail med information om din ordre.

Bemærk at vi ikke opbevarer oplysningerne om din ordre på en måde, som gør at du senere kan rekvirere en kopi af din ordrebekræftelse. Husk derfor at gemme ordrebekræftelsen, som du modtager pr. mail, umiddelbart efter at aftalen er indgået.

3. Betalingsbetingelser
Vi accepterer følgende betalingskort. Dankort, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, og VISA-credit card.


Kortbetaling håndteres af vores betalingspartner ePay for at garantere hurtig og sikker betaling. Vores system sørger for, at dine oplysninger bliver krypteret og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger.

4. Fragt

Fysiske varer sendes fragtfrit i både Danmark, Norden og udenfor Europa uanset antal varer i ordren.

5. Transport
Hvis varen beskadiges eller forsvinder under transporten er Yogini Yoga betalingsansvarlig. Du skal dog give os besked indenfor 14 dage. Ved evt. tvist vedrørende manglende returforsendelser skal kunden kunne opvise kvittering fra Post Danmark med pakkenummer eller track and tracenummer.

6. Fortrydelsesret
De kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens § 17. Fortrydelsesfristen er 14 dage og regnes fra den dag, hvor De har fået varen leveret. Der gives ikke penge retur for online produkter.

Ønsker De at gøre brug af fortrydelsesretten, skal De inden udløbet af fortrydelsesfristen tilbagesende varen til nedenstående adresse:

Yogini Yoga
Kvæsthusgade 3, 2. sal
1251 København K
Denmark

Ved returnering skal du oplyse navn og fakturanummer. Varen kan kun returneres såfremt den er i ubrudt original emballage/ foliering. Er den i en tilstand, der forringer salgsværdien, kan den ikke returneres. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage. Pengene vil blive indsat på din konto, så snart vi har modtaget dine bankoplysninger.

7. Reklamation
Du har 24 måneders reklamationsret. Er varen ødelagt eller har varen en fejl, kan du sende en klage til info@yogini.dk. Henvendelser vedr. fejl ved varen skal ske inden rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen.

8. Jura
Tvist i forbindelse med disse vilkår skal afgøres iht. dansk lovgivning. Yogini Yoga følger det danske forbrugerråds anbefalinger.

Rosenvængets Allé 7B 2100 København Ø, Danmark

Vi modtager...