Din kurv (0)

Passioneret yogini med speciale i Women's Yoga (ERYT-500).

Trine ser yogamåtten og meditationspuden som et yoga-lab, hvor vi kan blive styrket fysisk og mentalt og få en dybere selvindsigt.

Før Yin Yoga blev hipt herhjemme uddannede Trine sig i Yin Yoga hos Sarah Powers og Paul Grilley. Hun er som den eneste i Skandinavien, endorsed af Sarah Powers' Insight Yoga Institute. Gennem det sidste årti har hun både studeret med og været i mentorship hos Sarah Powers, der inkluderer både Yin og Slowflow Yoga, mindfulness og dybde psykologi.

Trine første møde med yogaen var under et traineeophold i New York i 2000 i forbindelse med hendes cand. merc. studier. Et møde der udviklede sig til en sand livspassion. Inden hun valgte yogavejen på fuldtid, arbejdede hun med international marketing for et dansk designfirma og havde en omfattende rejseaktivitet.

Derudaf kom hendes passion for at tilbyde effektive måder at jonglere et moderne travlt kvindeliv. 

Siden har Trine specialiseret sig i en mindful tilgang til yogaen, hvor det ikke drejer sig om, hvordan det ser ud, men i høj grad om den indre oplevelse. Hun har fordybet sig i yogaens fysiske, mentale og følelsesmæssige aspekter, og flere gange årligt er hun i udlandet for at deltage på uddannelser og retreats med sine lærer og selv være elev på yogamåtten.

Hun har undervist i yoga & meditation siden 2007, og hun har mere end 3000+ timers yogauddannelse med i baggagen. Et par af hendes vigtigste certificeringer:

Endorsed Insight Yoga Teacher med Sara Powers (900+ timer)

Gennem Sarah Powers' Insight Yoga Institute i Kalifornien har Trine også studeret med Paul Grilley, John Welwood, Hofmann instituttet, Jennifer Welwood, Dharma lærere og Ty Powers.

Endorsed Prajna Yoga Teacher med Tias Little (1000+ timer)

Det var hos Tias & Surya Little at Trine lærte at læse forskellige kroppes behov - og finpudse evnen til at tilpasse sin undervisning til hver enkelt elev. Hun tager stadig til Santa Fe flere gange årligt - både som elev på yogamåtten og for at assistere Tias.

Women's Yoga Teacher Trainer: Fertilitet, Graviditet, Efterfødsel, Kvindeliv

Det var under Trines barsel med sit første barn, at hendes yogarejse for alvor tog fart. Efter at have dyrket yoga i mange år, mærkede hun på egen krop, hvad yogaen kan bidrage med i denne fase af ens (kvinde-) liv, og hun besluttede at skifte spor og uddanne sig til yogalærer og rejse ud for at studere specialister indenfor Women's Yoga.

Siden har hun tilegnet sig en stor viden om hvordan yoga og mindfulness meditation kan bidrage til at skabe balance i kvindekroppen gennem de forskellige faser af et kvindeliv fra første menstruation til fertilitet, graviditet, fødsel, nybagt mor, karrierekvinde med-mange-bolde-i-luften til menopause.

 

Gennem årene har Trine undervist et tusindtals kvinder i yoga & meditation, og hun vil elske også at byde dig velkommen på yogamåtten.

 


 

Rosenvængets Allé 7B 2100 København Ø, Danmark

Vi modtager...