Din kurv (0)

Alt er foranderligt. Selv dit syn på lortebleer

 

 

Hør bare hvad dramatikeren Line Knutzon har at sige om den sag i et interview om, hvordan hun har det nu, hvor hendes yngste netop er flyttet hjemmefra:

" - det, der kan være svært, er erkendelsen af, at tiden er gået, og den kommer aldrig tilbage. Jeg kan helt præcist huske lyden af toårige fødder, der trasker over gulvet og lugten af en tung ble. Så når småbørnsforældre beklager sig, har jeg lyst til at sige til dem, at de er i deres storhedstid. Når du går der med en skrigende treårig, der sidder oven på lillebror i barnevognen med en stor lort i bleen, og du ville ønske, at din mor kunne tage ungerne en weekend, så skal du bare vide, at det er det bedste tidspunkt i dit liv!"

Det vækker minder. Mine unger er heldigvis stadig små og bliver forhåbentlig boende længe endnu, MEN jeg kan sagtens forholde mig til, hvad hun siger.

Det handler om vores evne til at sætte tingene i perspektiv. Om at huske at omfavne livet, som det udspiller sig lige nu. I stedet for at spilde tiden med at jage en idylliseret forestilling om, hvordan livet burde se ud. Burde føles.

Kan vi i stedet lære at se det smukke i det ordinære, i de små øjeblikke, så bliver livet mere rigt:

Ånd ind: jeg er lige her
Ånd ud: jeg kan rumme det med

 

Foto credit: foto af foto i B Søndag

Rosenvængets Allé 7B 2100 København Ø, Danmark

Vi modtager...