Din kurv (0)

Time-outs: Egoistisk eller essentielt?

 

I dag holdt ungerne og jeg hjemme-hygge-dag, så vi bedre kan undvære hinanden de kommende 8 dage. Jeg rejser nemlig til Santa Fe, New Mexico i morgen på uddannelse. Det bliver vildt spændende og er noget jeg har set frem til de sidste mange måneder. Som altid føles det også vildt grænseoverskridende at rejse SÅ langt væk fra familien. Særligt lige inden, jeg skal af sted. Efterhånden har jeg lært, at det er mit mønster og en del af rejsen :)


Jeg havde en snak med en af mine lærere om den der lidt dårlige samvittighed over at rejse væk fra min familie og prioritere mig selv for et par år siden. Hun svarede, at det efter hendes bedste overbevisning, er vigtigt, at vi som kvinder modellerer over for vores børn, at det er essentielt at passe på os selv. At det er en vigtig del af voksenlivet at tage time-outs og prioritere sig selv, sit velvære og sin passion.

Det fortæller jeg min dårlige samvittighed, når den kalder mig egoistisk og andre grimme ting... Mine unger og min mand er helt med på den langsigtede benefit, for de ved, at de får en endnu gladere og sjovere mor og partner, når jeg giver mig selv lov til at prioritere mig-tid.

Og netop derfor er jeg heller ikke sen til at anbefale, at alle kvinder burde have muligheden for at tage time-outs


Hvad ville være en god time-out for dig?

Rosenvængets Allé 7B 2100 København Ø, Danmark

Vi modtager...