Din kurv (0)

En introverts bekendelser

Sidste weekend startede et nyt kuld kommende gravidyoga-lærere på vores internationalt certificerede Gravidyoga-uddannelse. Vi har deltagere fra hele Norden. Det er et fuldt pakket program over ialt 9 dage, og nu er det første modul allerede overstået. Jeg er faktisk stadig lidt forpustet (på den gode måde) her flere dage efter :)

Det er virkelig fantastisk at se min vision få liv. En vision om at uddanne mere kompetente gravidyoga-lærere i Skandinavien, som ved, hvordan de bedst passer på de gravide kvinder - og babyerne i maverne ikke mindst!

Du tænker måske, at det har været lige til højrebenet for mig med alle mine års erfaring, men nu skal jeg fortælle dig en hemmelighed:

Var det ikke for min egen yoga- og meditationspraksis og mit arbejde med mine mentorer og lærere, så havde jeg ikke lyttet til visionen, der blev ved med at udspille sig i mit indre, så havde jeg ikke kontaktet de internationale lærere, som jeg bare ville have med på uddannelsen, så havde jeg ikke fået godkendt uddannelsen af det internationale yogaforbund i USA, og så havde jeg slet ikke siddet og undervist et kuld kommende lærere, som jeg gjorde i weekenden.

Der har været udfordringer nok, som kunne have afholdt mig fra at udleve min vision. Jeg har nemlig altid været meget genert, og jeg er introvert af natur, så det nemmeste for mig, ville klart være at stikke hovedet i busken. Gennem mit indre arbejde har jeg med tiden lært ikke bare at lytte til mit hjerte men også at stole på, hvad jeg hører og lade mig guide til de næste overskuelige (baby-)steps.

Jeg har efterhånden forstået - men jeg skal minde mig selv om det igen og igen (!) - at jeg ikke behøver at passe ind i en bestemt form for at lykkes. Jo mere, jeg tør være mig selv og byde på det jeg har, jo bedre.

Kender du det?
Er der områder i dit liv, hvor du har valgt at overhøre din indre guidance, fordi du ikke lige synes, du passer ind?
Tror du, at du først lige skal have fixet dine 'mindre heldige' sider, før du kan udleve din drøm?

 

Livet som en yogini er et dagligt commitment,

hvor vi vælger os selv til,

hvor vi lytter indefter og tillidsfuldt lader os guide skridt-for-skridt,

så vi kan leve et liv, der giver mening for os

 

 Photo courtesy of www.lifehack.org

Vi modtager...