Din kurv (0)

Kvinder i lære som mænd?

 

'Kvinder i lære som mænd' er et nyt program på DR2. Helt ærligt så tror jeg ikke på, at det er løsningen, at vi som kvinder skal blive mere som mændene. No offense. Både fra mit eget liv og flere af de kvinder, jeg underviser, så drejer det sig snarere om en erkendelse af, at vi ikke er mænd, og at vi skal lære at leve som kvinder. Det vil sige lære at balancere aktivitet og hvile. Lære at leve efter en rytme, der gør godt for både vores hormoner, vitalitet, fertilitet og livsglæde!

Vores kvindekroppe er utroligt sensitive. Når vi løber for stærkt og glemmer pauserne og egenomsorgen sætter stress og jag sig i vores reproduktive organer og f***** op i vores hormoner. Vi tørrer ud (bogstaveligt talt!), mister livsglæden og kreativiteten. Lever vi i overhalingsbanen i for lange perioder, så dræner vi kroppen, som kvitterer med manglende energi og livsgnist, stresssymptomer, menstruationssmerter, svære PMS symptomer, uforklarlig infertilitet, plukveer, angst, depression mv. for at få os i tale.

Det har været en erkendelsesproces over flere faser for mig selv. Det har krævet, at jeg blev mere lydhør over for min krop og mine følelsers signaler. At lære - og turde - at lade mig guide indefra. Og ikke mindst at give mig selv lov til at komme ned i tempo. 

Selvomsorg er IKKE endnu et punkt på TO-DO-listen!

Vi kan ikke trives UDEN selvomsorg. Selvomsorg er ikke en luksus, det er en nødvendighed! Når vi prioriterer tid til os selv, tid til at være stille, reflektere og mærke efter, kan vi lettere mærke os selv og få adgang til vores indre feminine guidance, så vi træffer valg, der gør os gladere til glæde for os selv og andre.

 

Hvilke forandringer er du villig til at foretage i dit liv for at leve mere efter dine kvindelige rytmer? For at få mere energi, større glæde og mere juicyness ind i dit liv? 

 

Vi modtager...