Din kurv (0)

Nær din indre visdom i vinterens mørke

I går var vinter solhverv. Selvom det nu atter går mod lysere tider, så er vinteren kun lige startet. Vinteren kaldes også visdoms-sæsonen. Denne kolde mørke tid er oplagt til at træde et skridt tilbage og dykke dybt ind i os selv. Når vi ikke kun surfer gennem vores liv i høj fart men også lader det være en del af vores selv-omsorgs-praksis at komme ned i tempo og reflektere over hvad mørket har af visdom til os om hvem vi er, og hvor vi er på vej hen, så nærer vi lyset i vores indre. Nærer kontakten med vores hjertes håb og drømme for det nye år, der venter lige rundt om hjørnet.

Det er uholdbart at være i gang hele tiden. Prioriter derfor også at lave ingenting for at styrke dine feminine rytmer, balancere din kvindekrop, dit velvære og dine hormoner her i vintersæsonen: få rigelig med søvn, giv og modtag masser af kys og kram, få massage og/eller fodnus, tag nogle skønne lange varme bade, gå i sauna og bevæg dig lidt hver dag.

Jeg er ret betaget af Zenos Frudakis smukke skulptur 'Freedom', som taler til min feminine sjæl. Den viser så smukt denne dans med at balancere aktivitet og hvile, lys og mørke, vores ekstroverte og introverte sider. Denne forståelse af hvordan vores - daglige, månedlige og årlige - rytmer er fundamentet i et feminine flow, der styrker og nærer alle sider i os selv.

Vi modtager...