Din kurv (0)

Life is supposed to be fun!

Så blev det oktober. Allerede. Tiden går stærkt, synes jeg. Særligt når der er mange ting, man gerne vil nå.

Kunsten er at nyde de små øjeblikke og huske at bruge tiden på det, der gør en glad. For mit eget vedkommende har denne måned været en balanceren mellem de gule lappers 'burde' og mit lystfulde hjertets indre hvisken. To-do-listerne begyndte at stresse mig, fordi de mindede mig om alle de opgaver, jeg endnu ikke havde nået. Inspireret af en af mine mentorer, har jeg nu taget konsekvensen og smidt de (fleste) gule lapper ud for at lave mere plads til at følge inspirationen og flowet i mit liv. Det har ikke ubetinget været nogen nem øvelse, for det er jo virkelig en øvelse i at give slip på kontrollen og stole på, at jeg nok skal huske det, der er vigtigt.

Nu er der kun ét fast punkt på to-do listen, og det er: 'Life is supposed to be FUN'.

Hvad står der på din to-do-liste? Skal den revideres? Revurderes? - så der kun står det aller vigtigste, som betyder noget for dig?

Vi modtager...