Din kurv (0)

Du er ikke alene

Når vi bliver stressede, overvældede, kede af det eller på anden måde ikke lever op til egne eller andres forventninger, kan vi let falde i den følelse, der hedder 'Palle-alene-i-verden'. Der, hvor vi fortæller os selv, at det kun er os, der ikke magter at jonglere alle boldene i luften, at det kun er os, der ikke har styr på det...

Selv kender jeg kun disse følelser alt for godt. Som du, er jeg også en kvinde med mange bolde i luften - og med mange ambitioner og drømme for fremtiden. Fakta er, at vi lever i en verden, hvor tempoet ofte er meget højt. Til tider for højt. Og det er okay, hvis de travle perioder balanceres med pauser. Pauser hvor vi kommer ud af hovedet og ned i kroppen. 

Det kan være svært at finde tid til at komme ned i tempo og tune ind på vores feminine rytmer. Vi skal bare huske på, at det stopper aldrig. Der kommer altid nye opgaver, nye ambitioner, nye drømme. Så i stedet for at knokle over evne med fare for at din kvindekrop brænder sammen eller reagerer med rod i hormonerne, modløshed, nedsat libido eller lignende, er det vigtigt, at du også prioriterer nydelse og selvomsorg. 

For mig fungerer det bedst, når jeg har nogle systemer og strukturer. Blandt andet har jeg min yoga- og meditationspraksis som et gerne dagligt ritual, hvor jeg stopper op, vender blikket indad og lytter til min indre guidance. Hvor jeg reflekterer over, hvordan jeg har det, og hvor jeg er på vej hen. Som et re-commitment til mig selv, og det jeg tror på. 

Uden mister jeg let overblikket og mit gode humør.

 

Hvad gør du? Har du et dagligt ritual? Hvordan finder du balancen?

Det kan du reflektere over til Mads Langers smukke sang 'You're not Alone'

 

 

 

 

Rosenvængets Allé 7B 2100 København Ø, Danmark

Vi modtager...