Din kurv (0)

Et eventyrligt liv kommer ikke af sig selv. Det skaber du.

På 'Women's Yoga'-uddannelsen i USA som jeg netop er kommet hjem fra, oplevede jeg hvor smukt og kraftfuldt det er, når kvinder samles og lytter til, inspireres af og støtter hinanden på hver vores vej. Aldersmæssigt spændte vi vidt. Kvinderne, der deltog var mellem 22 og 64 år, og det var noget af det fedeste ved hele uddannelsen - udover yogaen og en fantastisk inspirerende lærer.

Vi fordybede os i yoga, meditation og 'female practices', der nærede og balancerede vores kvindekroppe, hormoner og skabte rum til at tappe ind i vores kvindelige visdom. Noget af det, som jeg tog med mig hjem er en dybere indsigt om, at et eventyrligt liv - hvad det så må indeholde for hver af os - ikke bare er noget vi vågner op til en dag. Det er ikke noget, der kommer af sig selv. Det er noget vi skaber. En bevidst skabelsesproces, hvor du re-committer dig til hver eneste dag. Igen og igen.

 

Jeg føler mig i den grad RE-COMMITTED!

 

OG - her kommer den smukke indsigt, som jeg fik integreret på et dybere plan, og som jeg stadig kan mærke i min krop - vi behøver ikke gå vejen alene. Det behøver ikke være ensomt. Når vi træder sammen med andre kvinder, der også ønsker at committe sig til deres version af et eventyrligt liv, så kan vi inspirere og støtte hinanden og opnå vores drømme med større nydelse.

 

 

 

Rosenvængets Allé 7B 2100 København Ø, Danmark

Vi modtager...