Din kurv (0)

Hold hovedet koldt & hjertet varmt!

Den anden dag fik jeg en sms fra en god veninde. Der var optræk til ballade på hendes arbejde. Hun følte sig udfordret af nogle kollegaer. Mit råd til hende var: Hold hovedet koldt og hjertet varmt.

 

Det er nemlig kunsten i alle vores relationer: At holde hovedet koldt og hjertet varmt.

 

Når vi føler os konfronterede. Når vi bliver udfordrede på vores meninger. Når der er optræk til ballade. Når ungerne er umulige eller ved at hive hovederne af hinanden. Lige dér er tendensen, at det stiger os til hovedet og vi lukker af. Energien i kroppen suser op til hovedet, hvor tankerne begynder at køre rundt. Vi (over)analyserer. Vi bliver reaktive. Og måske mister vi besindelsen og tænder helt af.

 

Her er det, at vores yoga + meditationspraksis kommer os til gode.

 

For det er netop det, vores praksis på yogamåtten og meditationspuden går ud på. Vi opbygger en større bevidsthed om, hvad der foregår indeni og udenpå, så vi kan møde os selv og vores omverden med større åbenhed og ynde.

 

Vi opbygger en større sensitivitet i kroppen og øver os i at mærke vores følelser uden at lukke af og uden at blæse dem ud af proportioner. Vi træner vores sind i at forblive fokuseret, så vi kan holde hovedet koldt – også i pressede situationer.

 

Pause – Soften – Connect

 

Vi opbygger bevidsthed, så vi evner at trykke på pause, selv når bølgerne går højt. Vi tager os tid til at stoppe op og reflektere over, hvad der sker. Vi trækker vejret ned i maven, grounder opmærksomheden og mærker kontakten til hjertet, og husker vores intention om, hvordan vi ønsker at møde verden.

 

Det er dét, vi øver os i, på yogamåtten.

 

Kh,

Trine

Vi modtager...