Din kurv (0)

Har du spændt sikkerhedsselen?

 

Ferien er ved at være slut for denne gang for de flestes vedkommende - og hvad så nu? En ting er at slappe af og finde indre ro i ferien, noget andet er at få det integreret i en travl hverdag.

Planlægning og gode vaner er alfa omega for både et indre & ydre overskud. Hvilke faste rutiner skal du have inkoorporeret i din hverdag, for at du trives bedst muligt? Sørg for at få dem i kalenderen før noget andet!

Der er et ordsprog inden for meditation, at vi laver yoga og mediterer, når vi er ovenpå for at forberede os til sværere tider. Ups 'n downs er en del af livet. Jo bedre vi kender os selv, og jo bedre kontakt vi har indadtil, jo lettere kan vi surfe livets bølger. 

Vi kan tænke på vores yoga + meditationspraksis som en sikkerhedssele, som vi kan vælge at tage på, som en foranstaltning til at sikre os større fysisk, mentalt og følelsesmæssig balance i en verden i fuld fart og evig forandring.

Jeg er netop kommet hjem fra yogauddannelse i Santa Fe. Modulet jeg var på hed 'The Art of Teaching'. Nogle gange bliver jeg spurgt, om jeg ikke snart er færdig med at uddanne mig. Svaret er, at jeg forhåbentlig aldrig bliver færdig med at lære og udvikle mig. Som menneske og som underviser. Jeg kan godt lide at tænke på os som evighedsstuderende. Som 'Students of life'.

Vil du lære sammen med os, så lad dig inspirere af vores program og kom med på yogamåtten!

Vi modtager...