Din kurv (0)

Favorit Chokoladekagen

For at fejre dig, der læser med her, deler jeg i dag opskriften på min ynglings chokoladekage. Den smager fantastisk, og så er den både sukker-, mælke- og glutenfri. Min kære søster er mesterkokken bag.

Til en kage, skal du bruge:

...

Chokoladebunde:

250 g dadler
200 g mandler
150 g kokosolie
2 tsk. vanille
3 æg
5 spsk. kakaopulver
1½ tsk. bagepulver
1-2 dl rismælk/mandelmælk eller lign.

Blend mandler til mandelmel. Blend resten af ingredienserne med. Massen må ikke være for tung. Tilføj lidt ekstra mælk, hvis det er tilfældet.

Fordel i to runde forme og bag i 12-15 min. ved 180 grader.

Lad bundene køle af mens du laver chokoladecremen. Du kan enten nøjes med den ene af dem eller lave begge, så der bliver et lag med hver.

Mørk chokoladecreme:

½ liter øko piskefløde
200 g mørk chokolade
Smeltes langsomt og køler i mindst 8 timer. Piskes til flødeskum og blandes med 100 g grofthakket hvid chokolade.

Hvid chokoladecreme:

½ liter fløde
200 hvid chokolade
Smeltes langsomt og køler i mindst 8 timer. Piskes til flødeskum og blandes med 100 g grofthakket mørk chokolade evt. med orange smag.

Når cremen er klar og bundene afkølet, smøres cremen på og afslutningsvis, pyntes kagen med spiselige blomster og bær efter smag.

Velbekomme 

Rosenvængets Allé 7B 2100 København Ø, Danmark

Vi modtager...