Din kurv (0)

Kærlighed som superkraft

Den anden aften efter at have kysset min søn, Frederik, godnat, spurgte han mig:

F: Mor, hvis jeg skulle vælge en superkraft, ville det være hurtighed. Hvad med dig?
M: Jeg ville vælge kærligheden
F: Det er ikke en superkraft
M: Jo, for mig er det

Og så talte vi om kærlighedens transformerende superkraft i børnehøjde. Om at leve med et åbent hjerte, så vi kan mærke os selv, vores passioner og drømme, samt den verden vi er en del af, så vi også kan være noget for andre.   

For mig er kunsten at huske at åbne op for og forbinde mig med denne superkraft. Den findes inden i os alle sammen. Det er blandt andet her min yogapraksis kommer ind i billedet. Når vi laver yoga, kan vi bevidst stoppe op og mærke efter og huske på, hvad der er vigtigt for os.

Mine elever fortæller mig tit, at de føler sig mere i kontakt med sig selv efter en yogatime. Og som en af dem ofte siger: "Hvis flere mennesker lavede yoga, ville der være mindre krig og ufred i verden."

 

Jeg tænker hun har ret. Hvad med dig?

 

Vi modtager...