Din kurv (0)

Dansen med de indre dæmoner

Kender du den dans? De indre dæmoner kritiserer og synes aldrig at stille sig tilfredse: ’du er ikke klog nok, tynd nok, smuk nok, en god nok mor osv. De synes ustoppelige i deres krav på mere, hurtigere, bedre… Lige meget hvor meget du gør dig umage, så er det aldrig godt nok. De indre dæmoner, er som stalkere. De er lige i hælene på os, og de stiller sig aldrig tilfredse.

Kampen mod de indre dæmoner er selvsabotage på et højere plan!

Jo mere vi kæmper imod, jo stærkere vokser de indre dæmoner sig og begynder at dræne os for energi, vitalitet og kreativitet. De ender med at suge alt saft og kraft ud af os, hvis vi ikke passer på – og bliver mere bevidste om, hvad det er der foregår. Det var først, da jeg mødte min lærer Sarah Powers, der i høj grad fokuserer på de følelsesmæssige og mentale sider af yogaen, at det begyndte at gå op for mig, hvad det var for en indre kamp, der udspillede sig inde i mig.

Med hendes guidance begyndte jeg at blive opmærksom på den raffinerede form for selvsabotage, der foregik oppe i mit hoved.

I stedet for at forsøge at løbe stærkere, og lade mig dirigere rundt i manegen af dem, begyndte jeg at forstå, at de hver især repræsenterede forskellige energier i mit sind. De lyse og de mørke sider. De er alle en del af mig, og de har hver især mine bedste interesser på sinde. Deres vej mod målet, er måske nogen gange mindre heldig, men i stedet for at kæmpe imod dem, begyndte jeg at betragte dem som min indre familie, hvor alle nu bliver inviteret med til bords. Når de føler sig hørt, slipper de nemlig grebet så tilpas meget, så jeg kan mærke, hvad der er godt for MIG. Langsomt har jeg lært at danse med mine indre dæmoner fremfor at lade dem hæmme mig.

Det kan du også! Når de selvkritiske stemmer begynder at beklage sig, så reflekter over:

  • Hvad ønsker de at fortælle mig?
  • Hvad er den positive hensigt?
  • Hvad er det, de inderst inde længes efter?

 

Har du input eller kommentarer til dette blogindlæg, så klik ind på Yogini's Facebook-side HER

Rosenvængets Allé 7B 2100 København Ø, Danmark

Vi modtager...