Din kurv (0)

Hun blev sat skakmat!

 

Jeg er på yogauddannelse i Santa Fe, New Mexico, og det er fantastisk. Fantastisk lærerigt. Fantastik intenst. Og fantastisk hårdt at være væk fra min familie i længere tid...

Man kommer tæt på hinanden under sådan et par ugers intens yoga træning, hvor der er fokus på både de fysiske, mentale og følelsesmæssige aspekter.

I morges slog det mig, hvor smukt det er, at komme så tæt på mennesker, som jeg ellers aldrig ville have mødt, og høre deres personlige historier.

Tag for eksempel M. Hun var en succesfuld forretningskvinde. Hun var knalddygtig og avancerede i et rasende tempo. Lige indtil den dag for nu fire år siden, hvor hendes krop sagde stop. Helt bogstaveligt. Den kunne ikke mere. Hendes immunsystem var kørt i bund. Hendes endokrine system kollapsede og efterfølgende fik hun også konstateret brystkræft.

Pludselig blev alle hendes planer for fremtiden sat skakmat.

Hun havde altid forestillet sig, at når hun blev gammel og skulle pensioneres, så ville hun flytte til Santa Fe, som hun altid havde følt sig draget af. Nu var hun pludselig så syg, at det var usikkert, om hun ville overleve. Hun besluttede derfor at følge sit hjerte nu, fremfor at vente til det måske ville være for sent.

Hun flyttede dødssyg til Santa Fe, og startede en helende rejse tilbage til sig selv, hvor hun tog alt i sit liv op til revision. Det eneste stationære var hendes morgenyoga hjemme i stuen, som hun lavede, som hun nu havde energi til. Langsomt, begyndte hun at komme sig. Hun er nu erklæret rask, men hun må stadig tage mange hensyn, for ikke at brænde ud igen.

Hun lærte på den hårde måde at tage sig selv alvorligt, lytte til sin krop, og sin indre guidance.

 

Hvis du tog dig selv og din indre guidance mere alvorligt, er der så noget, du ville ændre på i dit liv? Er der drømme, du har udsat, som det er tid at finde frem af skuffen?

Husk på, at vi har kun ét liv. Fyld kun det i det, som gør dig glad. Vær modig og tro mod dit hjerte. 

Vi modtager...