Din kurv (0)

'Sådan er det bare' - eller er det? Refleksioner over moderne familieliv

 
2013 synger på sidste vers. Når du kigger tilbage, hvordan føles dit år så i retrospekt? Fik du prioriteret det, du gerne ville? Føler du dig i topform til et nyt år eller er du fuldstændigt drænet?

Programmet: 'Sådan er det bare' på DR2 - som du kan se via linket her: http://www.dr.dk/tv/se/sadan-er-det-bare/sadan-er-det-bare-3-9/#!/10:21 - stiller spørgsmål ved det moderne familieliv, hvor både mor og far typisk arbejder fuld tid. Det går ud over samværet med ungerne, med vores partner og tiden til os selv. Kan vi strukturere vores liv anderledes, så vi trives bedre?
Jeg noterer mig også, at læge og stressekspert Anne-Lene Schwartz understreger vigtigheden af pauser for os kvinder. Hun påviser med et eksperiment med de to kvinder i programmet, faren ved at være i gang hele tiden. Stresser vi af sted uden pauser dræner vi vores indre ressourcer og går i stress-respons. Dette er en af mine kæpheste, som jeg påpeger i både mine yogatimer og blogindlæg:

PAUSER ER SOM HELENDE MEDICIN FOR OS KVINDER!
Hvordan kan du lægge flere pauser ind i det nye år? Tiden op til nytåret er oplagt til refleksion. Har du lyst til at gøre noget anderledes? Lægge noget bag dig? Lad livet være en lang læreproces.

Vi modtager...