Din kurv (0)

Få tips til at lave dit eget retreat eller tag med Trine på 'Yoga & Spa Retreat' i Skåne

Lige som naturen omkring os nu gør klar til at 'lukke ned' for vinteren, så ændrer vores biorytmer sig også. Vi får naturligt lyst til at søge mere inden døre. Vi får brug for mere hvile. Vinteren kaldes også for visdoms-sæsonen, fordi denne kolde mørke tid er så oplagt til at træde et skridt tilbage og vende blikket indad. 


Jeg er varm fortaler for, at vi som kvinder husker at prioritere vores pauser. Faktisk tror jeg på, at pauser er som en slags medicin for os kvinder både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Vores kvindekroppe, hormoner, nervesystem og humør boostes i en sådan grad, at det burde være obligatorisk lærdom i skolen at vi lærte at leve mere i overensstemmelse med vores feminine natur! Når vi tager os tid til pauser, prioriterer stilheden, giver det os mulighed for at fordøje vores liv, mærke os selv og reflektere over vores prioriteringer. 


Alle kvinder burde have mulighed for at tage på retreat mindst én gang om året!


'Hvorfor' tænker du måske? Fordi stressniveauet i dag er højere end nogen sinde. Særligt hos os kvinder. Og det ser kun ud til at fortsætte i opadgående retning. Så med mindre at du har valgt at leve off-line, så jonglerer du garanteret også med på den ene side at være på, i gang og tilgængelig og på den anden side udfordringen i at finde tid til dig selv, tid til fordybelse og tid til bare at være. Hamsterhjulet fortsætter med mindre vi aktivt sætter foden ned. Sandt feminint lederskab skaber vi først, når vi begynder at leve i større overensstemmelse med vores drømme og feminine rytmer.   

 
Når vi tager på retreat, tager vi væk fra vores vante omgivelser, vores travle kalendere og vores gængse roller som mødre, kærester, veninder, kollegaer mv. Vi skaber rum til  fordybelse og refleksion. Vi lader op og nærer os selv. Vi tager os tid til at lytte indefter og mærke, om vi er på rette vej i forhold til vores inderste drømme og ønsker. Når vi er udhvilede og 'connectede' med vores indre vise kvinde, bliver vi mere receptive, kreative og in tune med vores feminine sjæl.

For mig er det essentielt at prioritere tid til at tage på retreats. Det er mine time outs, hvor jeg trækker stikket og vender blikket indad.  Det er min treat til mig selv, hvor jeg kun har mig selv at tænke på, og tager mig tid til at mærke efter, om jeg er på rette vej. Det er mig-tid, hvor jeg lader op med yoga, meditation, periodevis stilhed og rigelig med hvile.

Giver vi os selv denne tid til fordybelse, er det ikke blot en investering i os selv. Også vores kære og nære vil få en gladere kvinde, mor, kæreste, veninde hjem, som har overskud og noget at give af!  

Du kan få mine tips til, hvordan du kan lave dit eget retreat HER
eller måske du har lyst at komme med på Yoga & Spa retreat i Skåne? så kan du læse mere HER 
 
 

Rosenvængets Allé 7B 2100 København Ø, Danmark

Vi modtager...